Jag valde UISS eftersom kursen verkade passa en utlandssvensk som jag så bra. I höst ska jag nämligen flytta tillbaka till Sverige för att påbörja mina studier vid Uppsala Universitet. Jag placerades i en grupp med härliga människor som verkligen ville lära sig svenska vilket gjorde det mycket roligt att plugga även om det var sommarlov.

Min lärare Kalle anpassade sig till alla våra olika behov. Jag fick till exempel extra grammatikläxor eftersom det var det jag behövde fokusera mig mest på.

Det var inte bara lektionerna som gjorde UISS toppen, nej det var alltihopa: eftermiddagskurserna, utflykterna till Mariefred och Värmland, kubbkvällarna, pub-rundorna på studentnationerna, kräftskivan och studentgasken. Man fick verkligen prova på studentlivet i Uppsala, vilket var helt perfekt för mig! Man blir oerhört sugen på att bo i Uppsala och de flesta av mina kompisar var oerhört avundsjuka på mig när det fick reda på att jag skulle stanna kvar i Uppsala. Jag har även fått underbara vänner som jag planerar att hålla kontakt med! Jag är oerhört glad för att jag bestämde mig att delta i UISS och jag rekommenderar det till alla!